آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: پاسخ ایران به هر اقدامی علیه سپاه بسیار سخت خواهد بود| پارلمان اروپا درک درستی از فضای داخلی ایران ندارد

  • کد خبر: ۱۴۷۹۰۵
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۱
امیرعبداللهیان: پاسخ ایران به هر اقدامی علیه سپاه بسیار سخت خواهد بود| پارلمان اروپا درک درستی از فضای داخلی ایران ندارد
وزیر خارجه ایران گفت: در دیدار با مقامات ذیربط اتحادیه اروپا، به صراحت به آن‌ها گفتیم که اگر قرار باشد درخصوص سپاه پاسداران اقدامی انجام دهید که تاثیری در نهاد حاکمیتی موثر جمهوری اسلامی بگذارد واکنش و پاسخ ایران بسیار سخت خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران در دیدار با ۴ نماینده تحریم شده مجلس شورای اسلامی از سوی اتحادیه اروپایی که امروز در محل وزارت امور خارجه برگزار شد، گفت: اینکه پارلمان اروپایی چنین تصمیمی را گرفت و چنین اقدامی را انجام داد، ابتدا نشان‌دهنده این است که درک درستی از فضای داخلی ایران و حتی ایرانیان خارج از کشور ندارند و ثانیا نشان‌دهنده این است که شما عزیزان اقداماتتان، کلامتان و قدمتان در دفاع از منافع ملی کشور و دفاع حداکثری از امنیت ملی کشور موثر و تاثیرگذار بوده است. اتفاقا آن‌ها در واکنش به این نقش مهم چنین تصمیمی را اتخاذ کرده‌اند.

وی ادامه داد: البته ما از ۲ ماه قبل که این بحث مطرح بود، با مقامات ذیربط اتحادیه اروپا موضوع را در میان گذاشتیم و به صراحت به آن‌ها گفتیم که اگر قرار باشد درخصوص سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدامی انجام دهید که تاثیری در نهاد حاکمیتی موثر جمهوری اسلامی ایران و بخش نظامی رسمی جمهوری اسلامی بگذارد واکنش و پاسخ جمهوری اسلامی ایران بسیار سخت خواهد بود.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: آن‌ها وضعیت خودشان و آسیب‌پذیری‌هایشان را در این ارتباط کاملاً می‌دانند بعد از اینکه در پارلمان اروپا این تصمیم غیرالزام‌آور گرفته شد، شورای وزیران اتحادیه اروپا بحث‌های زیادی کرده و به این جمع‌بندی رسیدند که نمی‌توانند با آتش بازی کرده و سناریوی دومی را پیگیری کردند و آن این است که تعدادی از اشخاص از جمله شما چهار بزرگوار را در لیست تحریمی خودشان قرار دادند.

وی افزود: حتی برخی از شما عزیزان از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، سفر کاری هم به اروپا و سرمایه و حساب بانکی در آنجا ندارید و تحریم‌های آن‌ها هم بیشتر جنبه تبلیغاتی و شو در این چارچوب است، اما در هر صورت اینکه شما عزیزان را مورد تحریم قرار دادند نشان دهنده تاثیرگذاری، کلام موثر شما در جامعه، در میان ایرانیان در منطقه و محور مقاومت است و از این منظر به وجودتان افتخار می‌کنیم.

وزیر امور خارجه بیان کرد: اینکه طرف اروپایی ساده‌لوحانه این اقدام را انجام داد که بازخوردهان آن روی مسئولین، مقامات و اتحادیه اروپا قطعا تحریم‌های سنگین و منفی خواهد بود امیدوار هستیم با ادامه نقش‌آفرینی و حضور فعالتان در صحنه‌های دفاع از منافع ملی و امنیت ملی همانطور که همواره هم بوده بیش از گذشته شاهد تاثیرگذاری و نقش‌آفرینی شما باشیم.

امیرعبداللهیان ادامه داد: اتفاقا از بعد از اینکه در لیست تحریم قرار گرفتید توجهات به کلام و مواضع شما بسیار بیشتر شده و شما امروز یک تریبون قوی برای مردم ایران عزیز، جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی هستید. یکبار دیگر به نمایندگی از دستگاه دیپلماسی وزارت امور خارجه و به نمایندگی از رئیس جمهور آیت الله رئیسی و دولت جمهوری اسلامی ایران مایل هستم از همه تلاش‌های ارزشمندتان در دفاع از منافع ملی و امنیت ملی کشور قدردانی صمیمانه‌ای را داشته باشم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->